BBQKees tevredenheidsgarantie

Er is geen ander product op de markt dat zoveel inzicht geeft in EMS-ketels en warmtepompen, en integratiegemak in domoticasystemen als de BBQKees EMS Gateways. Allemaal binnen je eigen thuisnetwerk zonder de cloud. Geen betaalde externe services nodig.

Soms kan het echter moeilijk zijn om te voorspellen of een bepaalde cv ketel of warmtepomp je die parameters/eigenschappen zal geven die je graag zou willen zien met de EMS-producten van deze website.

Of misschien weet je niet zeker of je het kunt integreren in je domoticasysteem.

In al deze gevallen kun je een EMS-product van deze website kopen en het een paar weken uitproberen (laten we zeggen ongeveer 40 dagen na levering).

Als iets niet werkt of als je parameters mist, neem dan contact met ons op en we zullen proberen om het te laten werken.

Als het nog steeds niet aan je verwachtingen voldoet, kun je het product gewoon terugsturen voor een volledige terugbetaling. (Retourzending is voor eigen rekening).

De enige voorwaarden zijn dat het product nog in werkende staat is, ongewijzigd en inclusief de betaalde accessoires.
Als het product kapot is, kan helaas geen restitutie worden gegeven.
Als betaalde accessoires ontbreken, zoals de EMS-kabel of voeding, worden deze bedragen in mindering gebracht op het restitutiebedrag.

Als je een product wilt retourneren, reageer dan op de bevestigingsemail van je bestelling zodat we meteen alle gegevens erbij hebben en we sturen je dan het retouradres.

Je stuurt het dan terug, wij testen het bij aflevering hier en dan verwerken we de terugbetaling binnen een paar dagen.
Restituties worden gedaan naar de oorspronkelijke betaalmethode van de aankoop. Dus als je met een creditcard hebt betaald, wordt het retourbedrag teruggestort op je creditcard.

Een volledige terugbetaling betekent het volledige orderbedrag inclusief de verzendkosten van de oorspronkelijke bestelling. Je betaalt alleen zelf voor de retourzending.

Bovendien ontvang je een gespecificeerde creditnota via e-mail.